MTTB olarak, üniversiteler üzerinden oynanan bu oyuna asla müsaade etmeyeceğiz.

BASIN ODASI

Bismillahirrahmanirrahim,

   Son birkaç gündür Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih BULU’nun atama kararı üzerine başlatılan olayları titizlikle takip etmekteyiz. Prof. Dr. Melih BULU’nun atanmasını bahane göstererek başlatılan gerginlik havasının dağılmasını istemeyen grupları görüyoruz.

   Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüste başlatılan olaylarda rektör atamasını protesto etmek isteyenlerin terör örgütü lehine slogan atarak ve marşlar söyleyerek halay çektiğini görmekteyiz. Bu olayların aslında sadece Boğaziçi   Üniversitesi öğrencilerinin tepki gösterisi olmadığı, civar üniversitelerden gelen öğrenciler ile birlikte siyasi partiler, terör örgütleri ve marjinal grupların katılımıyla oluşan bu güruhun amacının farklı olduğu ortadadır. Olaylarda gözlemlediğimiz, kuklacıların, ülkemizin üzerinde daima kalmasını istedikleri kaos bulutunu yeniden oluşturmaya çalıştıklarıdır. Karanlık ve kirli eller geçmişte olduğu gibi üniversiteleri karıştırma, öğrenci kavgalarının fitilini ateşleme uğraşı içerisindedir. Toplum ahlâkını dinamitleyen grupların da gösterilere katılmasıyla olaya farklı bir boyut eklenmeye çalışılmaktadır. Dış basın ile birlikte terör örgütü sempatizanlığı yapan medya organlarının servis ettiği asparagas haberler bize gezi kalkışmasını hatırlatmaktadır.

   Bu ne tesadüftür ki darbe çığırtkanlığı, başörtülü vatandaşlarımız üzerinden ayrımcılık oluşturma çabası, 27 Mayıs atıfları ve üniversite olayları aynı günlerde yaşanmaktadır. Bu olaylara karşı öğrenci kardeşlerimiz aklıselim davranmalı ve asla oyuna gelmemelidir.

   Devletimize karşı başlatılan sabır zorlayıcı saldırılar ve tahammül edilemez boyutta olan davranışlara rağmen polisimizin olaylara uhuletle ve suhuletle yaklaşması memnuniyet vericidir.

   Ülkemizin son zamanlarda salgın hastalıkla mücadelesine rağmen gelişmeye devam etmesi karşısında başlatılan bu kirli kumpasın tertibini yapan karanlık odaklara karşı, Milli Türk Talebe Birliği olarak sesleniyoruz: Sadece Boğaziçi Üniversitesinde değil hiçbir üniversitemizde kirli emellerinizi gerçekleştiremeyeceksiniz. Bizler, MTTB olarak, üniversiteler üzerinden oynanan bu oyuna asla müsaade etmeyeceğiz.

   “Cambaza bak cambaza!” diyerek öğrencilerimizi tuzağa çekmeye çalışanların tuzaklarını bozacağız!

 

192.168.1.1 Router Admin Login